haRi RaYA

arini baru aku ade mood nk update blog yg da dkt sbln aku tak jengah..

sbln pose aku bz ngan program opis aku ni pastu keja kat opis pn melambak2..tp alhamdulillah khatam quran gak aku tu pn join tadarus kat opis ni.. 🙂

raya ke5 aku da masuk opis..keja dikala smua org dok beraya lg..sunyi sepi kat opis ni..parking keta pung lengang..tp clien leh tahan ramai ye..so 3 ari keja ni aku kt kaunter jela..petugas kaunter bcoti pnjg..

mlm td rase ye mlm tragis aku kot..igt time bekpes td opismate tak pasan ngan ‘kebengkakkn’ mate aku ni..adessss ade gak org pasan.. ‘nangis ek mlm td?’ kantoii.alsan tgk tv smpi lewat mlm pdhal menangis tak sdh2..ehehheheheh

apsal la ngan aku skrg ni..pnh ngan mslh..selesai satu mslh tmbl lg bmcm2 mslh..smpi tak mmpu nk pikul..dugaan tul!!!!!!

nk kongsi citer kat member..org lain pn ade mslh so dok dediam jela..layan prsaan sorg2.tgh ni aku nk half day..mak mntk tlg prepare pape yg ptt sbb sok turn uma aku akn diserang oleh kaum keluarga..sure tak kering tgn aku ni basuh pinggan mangkuk 🙂

SELAMAT HARI RAYA 🙂

Advertisements

1 Comment »

  1. acai said

    jgn pendam sengsorang wk,hehe..citelah kat sesapa kengkawan yg ada..:) insyaallah org sampe ahad ni..tapi tak pasti lagi tau..:) pape org call ek..

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: