:..iNI arI..:

trase penat sgt pg ni..mlm td smpi uma da kol 11.program kat sabak bernam lak smlm..ngantokkk yeeeeee 😦

lame tak update blog ni..mase tak mengizinkn skrg ni..byk sgt keja yg perlu dselesaikn..tahap bz gak la..

ramadhan kali ni aku byk abiskn mase kat luar..bbuka pose pn byk kat luar dan setakat ramadhan da 20 ari ni leh kira bape kali aku masak..td kol mak..sian lak mak aku wat biskut raya sorg2..bkn aku taknak coti tp coti aku tggal 5 ari je smpi ujung thn ni..raya ni pung amik coti 2 ari je..raya ke5 aku da keja..

start smlm aku msk opis kol 7 lbh then balik kol 4.30..takde beza pn bg aku sbb tetiap ari mmg aku msk opis sblm kol 7 lbh pung..ble da ade time anjal ni aku pilih la msk opis kol 7 lbh..k lah byk keja sgt ni..daaaaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: