Archive for October, 2007

haRi RaYA

arini baru aku ade mood nk update blog yg da dkt sbln aku tak jengah..

sbln pose aku bz ngan program opis aku ni pastu keja kat opis pn melambak2..tp alhamdulillah khatam quran gak aku tu pn join tadarus kat opis ni.. 🙂

raya ke5 aku da masuk opis..keja dikala smua org dok beraya lg..sunyi sepi kat opis ni..parking keta pung lengang..tp clien leh tahan ramai ye..so 3 ari keja ni aku kt kaunter jela..petugas kaunter bcoti pnjg..

mlm td rase ye mlm tragis aku kot..igt time bekpes td opismate tak pasan ngan ‘kebengkakkn’ mate aku ni..adessss ade gak org pasan.. ‘nangis ek mlm td?’ kantoii.alsan tgk tv smpi lewat mlm pdhal menangis tak sdh2..ehehheheheh

apsal la ngan aku skrg ni..pnh ngan mslh..selesai satu mslh tmbl lg bmcm2 mslh..smpi tak mmpu nk pikul..dugaan tul!!!!!!

nk kongsi citer kat member..org lain pn ade mslh so dok dediam jela..layan prsaan sorg2.tgh ni aku nk half day..mak mntk tlg prepare pape yg ptt sbb sok turn uma aku akn diserang oleh kaum keluarga..sure tak kering tgn aku ni basuh pinggan mangkuk 🙂

SELAMAT HARI RAYA 🙂

Advertisements

Comments (1)

:..iNI arI..:

trase penat sgt pg ni..mlm td smpi uma da kol 11.program kat sabak bernam lak smlm..ngantokkk yeeeeee 😦

lame tak update blog ni..mase tak mengizinkn skrg ni..byk sgt keja yg perlu dselesaikn..tahap bz gak la..

ramadhan kali ni aku byk abiskn mase kat luar..bbuka pose pn byk kat luar dan setakat ramadhan da 20 ari ni leh kira bape kali aku masak..td kol mak..sian lak mak aku wat biskut raya sorg2..bkn aku taknak coti tp coti aku tggal 5 ari je smpi ujung thn ni..raya ni pung amik coti 2 ari je..raya ke5 aku da keja..

start smlm aku msk opis kol 7 lbh then balik kol 4.30..takde beza pn bg aku sbb tetiap ari mmg aku msk opis sblm kol 7 lbh pung..ble da ade time anjal ni aku pilih la msk opis kol 7 lbh..k lah byk keja sgt ni..daaaaaaa

Leave a Comment