RaMADHAN dAtang LaGI

selamAt MeNyamBUT rAMadhan

start kul 6 ptg smlm aku trime sms btalu-talu dr member aku dseluruh dunia ahaaakkss 🙂 wish slmt menyambut ramadhan..

arini letih sgt.migrin aku tetiba dtg,dr pagi lak tu..tak menahan dr kol1 smpi kol 2 aku tido..ujan ribut kat luar aku tak sedar pung..

opismate aku dok sibuk cari pot nk buka pose tuk department aku this year..ni tahun ke3 aku menyambut ramadhan same2 ngan department ni..

sok ade majlis buka pose ngan sultan sel kat masjid ngr..aku slh sorg urusetia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: