ariNI

ari isnin..pagi td hujan selebat2 ye..tp  ptg ni tgk cuaca cerah wlaupn cam suram2 kuku je.kul 11 td aku ngan fizal kuar anta su,pancit lak keta die so tlg tukarkn tayar minah tu..fizal yg tlg aku tukang tgk je..ilmu tu ahaakksss..rase ye pasni klu tayar keta aku tpancit ke aku leh wat kot..chaiiyokkkk !!!!!!!!! 🙂

mls rase ye nk wat keja yg melambak2 ats meja ni tu yg dok wat entry kat blog..lgpn lame tak update..rase ye aku da slow talk ngan’die’ tnntg isu kitaorg..skrg ni klu leh nk elak sgt kekerapan bgado.letihhh akak!!!

last week da dpr surat tuk jd urusetia buka pose sultan bsama rakyat tuk thn ni..buka nasi bungkus la aku thn ni 🙂 last year aku tak tlibat,thn ni name aku naik lak..xpe sonok gak 🙂 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: