..sabTu..

lame tak update blog aku ni..malas la lgpn xde citer yg best..sabtu lps aku gi kl cz nk celebrate besday ‘dier’ punyelah rmai manusia kat kl central..lemas sgt..lg lemas bl dier lmbt smpi..sejam lbh aku tggu..berangin2 da bdn ni sbb mmg pantang aku tggu org lame2 ni..so sori aksi merajuk blaku mase tu..ihihiihihih 🙂

nk tgk movie pn x jd sbb da lmbt..so smpi klcc cari mkn dlu,borak2, jln2,window shopping dlm pd tu aku dpt jam baru dr dier..hiihihihihi besday sape sbnr ye ni?:) masuk gak kedai habib jewels tgk2 cincin..ade sale la skrg.. perfume pung ade sale..aku tgk2 je tp dier kata nape taknak bli skl.. kn bli sket2 dr skrg..nnt2 ye..

sblm balik sempat singgah kedai buku Times..lame gak kat situ last2 aku dpt 2 buah novel citer baru..

Advertisements

2 Comments »

  1. chii said

    chii pun angin gak kalo kena tunggu org…kalo dia inform tape la.tp ni kalo dok tunggu cam lalla..mmg sengaja cari pasal tu

  2. niezai said

    ehehehheheh 🙂 marah kejap je

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: