..MInggU nI..

intebiu

mggu ni sana sini opismate aku bcerita psl intebiu.. panggil tuk intebiu seramai 1600 org tp yg nk diambil bekerja hanya 400 org.. taktau lah aku tsenarai ke tak..aku serahkan pada takdir..andai ade rezeki aku pasti jd milik aku..uuhhhuhuhuhu 🙂

cuti

minggu ni aku decide tak balik kampung sbb last week aku balik dan bercuti2 kat kampung..kalut gak memikirkn ape agenda yg aku nk wat tuk penuhi cuti 2 ari ni..

kereta

skrg ni musim hujan..kereta aku tu cam tak berbasuh sebulan je..pastu ade lg lak bau2an buah durian..ahhakksss 🙂 td  gi amik buah rambutan lak..opismate yg naik keta aku dlm mggu ni dok mengutuk aku je..keta cam ade anak kecik je..bsepah2..lantaklah situ..sok aku anta car wash ekkk………..

pesta buku

kat kompleks pkns ade pesta buku..ptg ni nk gi cari 1 2 novel bg mengisi mase aku 2 arini la..gi sorg2 je la sbb takde sape nk temankn aku..smua org ade agenda lg2 gaji da masuk ni..

skrg ni aku da ok tak sengal lg…ehehhehehe

Advertisements

2 Comments »

  1. nizie said

    eeee per ni xjenguk2 aku kat blogdrive ek. mentang2 ar dia da tukar alamat 😉

  2. niezai said

    weeiii aku takleh msk blogdrive kt opis ni..tu la aku tak jln2 kt blog member2 lain 😦

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: