Archive for July, 2007

..MInggU nI..

intebiu

mggu ni sana sini opismate aku bcerita psl intebiu.. panggil tuk intebiu seramai 1600 org tp yg nk diambil bekerja hanya 400 org.. taktau lah aku tsenarai ke tak..aku serahkan pada takdir..andai ade rezeki aku pasti jd milik aku..uuhhhuhuhuhu 🙂

cuti

minggu ni aku decide tak balik kampung sbb last week aku balik dan bercuti2 kat kampung..kalut gak memikirkn ape agenda yg aku nk wat tuk penuhi cuti 2 ari ni..

kereta

skrg ni musim hujan..kereta aku tu cam tak berbasuh sebulan je..pastu ade lg lak bau2an buah durian..ahhakksss 🙂 td  gi amik buah rambutan lak..opismate yg naik keta aku dlm mggu ni dok mengutuk aku je..keta cam ade anak kecik je..bsepah2..lantaklah situ..sok aku anta car wash ekkk………..

pesta buku

kat kompleks pkns ade pesta buku..ptg ni nk gi cari 1 2 novel bg mengisi mase aku 2 arini la..gi sorg2 je la sbb takde sape nk temankn aku..smua org ade agenda lg2 gaji da masuk ni..

skrg ni aku da ok tak sengal lg…ehehhehehe

Comments (2)

haNYa KeraNA cINcIN

arini kepoh kat opis mengatakn aku cuti btunang smlm..lg2 aku peraga  sbntk cincin belah rotan  ngan sbntk cincin batu  🙂 ade ke suh aku wat pengakuan ikhlas mengatakn aku da btunang..ape kes la diorg ni..uhuuhuhuhuh

pg td dok tgh bekpes ngan fizal pung mamat tu dok nyibuk ty aku da btunang lom..

p/s: i lom btunang 🙂

Leave a Comment

..:intebiu lagi:..

sok aku intebiu lg tuk bkhidmat ngan kerajaan ngr jwtn tetap..

moga2 semua ye bjalan lancar..da baca buku tebal perintah2 am & arahan ptadbiran

insyaallah..doakan aku dpt keja tu 🙂

Comments (2)

..pAgI InI..

malas sgt pg ni nk gi opis..malas,malas,malassssssssssssssss.. kul 5.15 am aku da bangun,mandi,solat,ngaji pastu aku leh layan tido lagi smpi kul 6 lbh. pastu leh layan citer ‘cinta semalam’ kat astro..kul 7 baru gerak gi opis. smpi parking keta aku leh menung2 panjang layan perasaan dlm keta..

sekian tuk pagi ini 🙂

Leave a Comment

..mERajuk..

skrg ni aku rase cam tersisih je..tatau la perasaan aku je kot..malas nk layan sbnr ye tp kawan2 aku smua ye dok bz skrg ni..takde mase da tuk aku

ptt ke aku mulakn sesi merajuk..diamkn diri wat seketika..mesti diorg prasan bl aku tak cari diorg..stop dlu nettball n futsall

mlm td pas je isyak aku da lena..lena sgt..’sori ye awk kte tak reply pn msg awk’

p/s: andai dpt keja kat air asia tu camne ye???????????????

Leave a Comment

..ARini..

demam da ok..

tp bengkak tangan kiri aku tak okey lagi..makin bengkak lak aku tengok

ni yg wat nk balik kg cecepat..nk berurut sbb malam minggu ni aku ade game nettball

Comments (2)

..DeMam DaTAng LaGI..

demam datang lagi..

balik je dari tambun weekand tadi aku da rase tak sedap badan..start smlm badan da panas..check suhu badan 35 celcius..mmg da demam pung..badan lenguh2 angkara bpelampung satu lost world tu..

telan panadol layan tido ptg smlm smpi maghrib..tak elok tul la anak dara sorg ni tido ptg2 kan..ihihihiihihh

pas je solat maghrib aku kuar ngan akak2 umah cari makan..sbb diorg pose

lepak makan kat bwh hotel uitm..1st makan kat situ leh tahan la tempat tu..happening gak..tgh2 demam teringin nk makan black paper chicken..ahahahhaha tak menahan 🙂

tgk e-cuti td..cuti aku ade baki 10 hari je lagi tuk thn ni..br nk plan cuti ujung minggu ni..nk gi servis keta, nk balik kg yg da 2 minggu tak balik, nk gi dating, nk gi minum abc kat pantai bagan lalang

kn plan baik2 cuti aku thn ni…………….

Leave a Comment

Older Posts »