kenaikan gaji dan keja

2 ari lps PM da wat penguguman kenaikan gaji bg kakitangan awam..mmg ni yg aku tggu ehehehheh šŸ™‚ mencanak naik gaji aku šŸ˜› bak kata member2 aku pasni leh la cpt2 kawen..amin

mggu ni trase sgt aku penat..keja 2 mggu berturut2 tmasuk weekand..kesan ye aku tido awal pastu siap mengigau lagi..tu room mate aku yg bagitau la šŸ™‚

sib baik keja kat opis masih lg tkawal..taklah cam bln lps aku tkejar sana sini..mggu dpn kn lak jd urusetia tuk festival nasyid ngr sel..da lame tak naik name aku tuk urusetia jabatan ni..la ni opismate aku memasing bz ngan training tetiap ptg..ade cam2 game leh join..ni gara2 pertandingan sukan antara seluruh ngr di malaysia..tahun ni aku tak tlibat..sbb?..da takleh meloncat,bkejar sana sini..rindu sgt nk main nettball..masalah ye tempoh bpantang yg doktor bagi tu tak abis2 lg..luka kat lutut pung tak ok lagi..arrggghhh stress gak memikirkannye..

p/s: tak saba tgugu bln dpn.. šŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: