pape je

da 16hb arini ptghn bg bln mei 2007..lame sangat aku tak menjenguk2 blog aku apatah lg nk mjenguk blog kawan2 skalian..maaf ye semua..mase tak mengizinkn tuk aku bjln2 di blog2 kamu semua..

spnjg bln ni mmg bz sgt ngan keja luar..this week n next week bturut2 aku tlibat ngan kursus kawen..mesti letihhh tp nk wat camne semua tu mmg aku tlibat..penat gi cameron pung tak ilang lg..br igt nk balik kuala kangsar this week meraikan perkahwinan raja muda perak..raja nazrin ehheheheheh 🙂 sure meriah pekan kuala kangsar..besttt yeee 🙂 sure usu pung bz time ni kat sana..

apsal la aircond kat opis aku ni sejuk sgt..da seminggu camni mengalahkn kat cameron aritu..beku kepala otak ni nk wat keja pung malas da..

nape ek skrg ni aku mudah sgt trase hati..member2 aku yg ckp camtu..ngan dier pung aku cam jauh hati tu pung sbb hal yg kecik2 je..ye la da janji nk anta mcm2 kat aku tp smpi skrg pung takde..pasal tak reply email pung aku kecik hati 😦

ptg ni nk gi lepak sorg2 kat mcd la..layan perasaan.. ehehhehehe

Advertisements

2 Comments »

  1. nizie said

    wei wei pe ni?? aku tgg2 ko kol ms aku kat KL xder pNNnn…

  2. niezai said

    alamak aku lupe la weiihhh..sori sis

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: