Archive for May, 2007

blog

skrg ni aku takleh nk merayap kat blog kawan..sbb kat opis aku ni langsung takleh nk masuk blogdrive or blogspot dan seangkatan dgn ye..tp sib baik la wordpress leh masuk πŸ™‚ ntah nape ntah..nk on pc kat uma jgn haraplah..sbb sblm kul 9 aku da diulit mimpi..ehehhe

la ni tgh merajuk..aku dok dediam je 😦 

Leave a Comment

kenaikan gaji dan keja

2 ari lps PM da wat penguguman kenaikan gaji bg kakitangan awam..mmg ni yg aku tggu ehehehheh πŸ™‚ mencanak naik gaji aku πŸ˜› bak kata member2 aku pasni leh la cpt2 kawen..amin

mggu ni trase sgt aku penat..keja 2 mggu berturut2 tmasuk weekand..kesan ye aku tido awal pastu siap mengigau lagi..tu room mate aku yg bagitau la πŸ™‚

sib baik keja kat opis masih lg tkawal..taklah cam bln lps aku tkejar sana sini..mggu dpn kn lak jd urusetia tuk festival nasyid ngr sel..da lame tak naik name aku tuk urusetia jabatan ni..la ni opismate aku memasing bz ngan training tetiap ptg..ade cam2 game leh join..ni gara2 pertandingan sukan antara seluruh ngr di malaysia..tahun ni aku tak tlibat..sbb?..da takleh meloncat,bkejar sana sini..rindu sgt nk main nettball..masalah ye tempoh bpantang yg doktor bagi tu tak abis2 lg..luka kat lutut pung tak ok lagi..arrggghhh stress gak memikirkannye..

p/s: tak saba tgugu bln dpn.. πŸ™‚

Leave a Comment

pape je

da 16hb arini ptghn bg bln mei 2007..lame sangat aku tak menjenguk2 blog aku apatah lg nk mjenguk blog kawan2 skalian..maaf ye semua..mase tak mengizinkn tuk aku bjln2 di blog2 kamu semua..

spnjg bln ni mmg bz sgt ngan keja luar..this week n next week bturut2 aku tlibat ngan kursus kawen..mesti letihhh tp nk wat camne semua tu mmg aku tlibat..penat gi cameron pung tak ilang lg..br igt nk balik kuala kangsar this week meraikan perkahwinan raja muda perak..raja nazrin ehheheheheh πŸ™‚ sure meriah pekan kuala kangsar..besttt yeee πŸ™‚ sure usu pung bz time ni kat sana..

apsal la aircond kat opis aku ni sejuk sgt..da seminggu camni mengalahkn kat cameron aritu..beku kepala otak ni nk wat keja pung malas da..

nape ek skrg ni aku mudah sgt trase hati..member2 aku yg ckp camtu..ngan dier pung aku cam jauh hati tu pung sbb hal yg kecik2 je..ye la da janji nk anta mcm2 kat aku tp smpi skrg pung takde..pasal tak reply email pung aku kecik hati 😦

ptg ni nk gi lepak sorg2 kat mcd la..layan perasaan.. ehehhehehe

Comments (2)

kali ini..

ngantok pung ade pagi ni ble smpi opis..mlm td dlm kul 9 lbh anta osmet aku gi kg.medan,pj..anak buah osmet aku meninggal..smpi je uma kakak osmet aku jenazah baru je smpi dr hospital.. so dok jap sedekah al-fatihah dan surah yasin..balik2 smpi uma dlm kul 11 lbh..tak ngantok pung time tu walau da stgh botol ubat batuk aku telan..layan tv smpi kul 1 pg.. kul 5 lbh da bangun..mandi dan segala2 hal kat umah settle kn dlu..time start enjin keta td aku teringin nk mkn nasi kerabu..yummiii πŸ™‚ ..sib baik kedai faberet aku bkk pagi td.. sabtu ni gi cameron..tp cam xde mood je nk gi..malas..malas..malas 😦

Leave a Comment

update tuk seketika

Β lame gilos aku tak update blog ni..dekat sebulan gak la semua gara2 bz tahap melampau..banyak benda sbnrnya nk story tapi tatau nk mula dr mn..

arini baru aku baru masuk opis..smlm dpt mc, demam seihhh..batuk aku makin teruk dr smlm..da 2 botol ubat batuk pung tak reda2 lagi makin teruk ade la..tensen tul!!!!

nnt2 la smbg update blog ni..ngantok tul la…

Leave a Comment