iLaNG mOOd

dr smlm aku da bad mood..mn tak ye sampai2 uma aku trus tgk motor aku mmg tu pung rutin aku tiap kali balik dari kampong..tgk2 je side miror aku ilang lagi..kali yg ke4..hangin je rase ye..pastu pagi tadi ble start je enjin moto aku dpt dgr satu bunyi tak best..ghupa2nya plat moto aku da nyawa2 ikan nak tcabut..sape punye keja la kan????…budus tull!!!

hangin lagi ble adik aku spedo..kata nak anta keta aku smlm tp smpi la ni tak anta2 pung..

mmg aku ilang mood pagi ni…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: