my besday

happy besday..happy besday..happy besday

happy besday to me..ehehehheheh

arini genap usia aku 24 tahun..btambah lagi 1 angka..

masih muda remaja 🙂

p/s: sori pd sesiapa yg kol mlm td..akak tidoo awal ahakkksss

Advertisements

8 Comments »

  1. acai said

    waaaa, hepy besday wak ye…
    smoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye…if kat wordpress takle letak shoutbox wak…:)

  2. chii said

    eppy besday niezai..bertmabh setahun lgik umo..beza sethn je chii je ngan niezai…pape pun semoga panjang umo, murah rezeki, jgn tensen2 slalu..n eppy di samping org2 yg tersayang 😉

  3. sodep said

    slam neizai… dalam wordpress free nie tak boleh letak msjbox… kecuali kalau neizai ada hostiing sendiri atau neizai caari sesapa yang boleh pinjam kan hosting untuk wordpress nie.. waktu tu baru boleh masukkan msjbox

  4. trex said

    errr tompang tanya..
    adakah cik adik manis ni adalah liezz yg kukenali?? gapo mu dok ghoyak ke aku mung ado blog? cesssss

  5. nizie said

    sory la nyah aku baru msk ofis ni ada hal aku p KK jap..

    Nway epi blated bsday!!~
    lawa blog ko ni p mn msjbox??!~

  6. niezai said

    acai~ toceii wak..da makin tua la wak..hihiihih

    chii~ beza sthn?..sy muda sthn ke chii tua sthn..ahakkssss 🙂

  7. myniezai83 said

    sodep ~ takpe wat ms skrg x guna kot msjbox..nnt la..pape pung tq ek ehehhehe

    trex ~ uhuhuhuuhuh 🙂 biarlah rahsia

    nizie ~ xpe lmbt wish tp hadiah aku jgn lak lupe ek..ehehehehheh 🙂

  8. fysal said

    selamat hari lahir neezai….

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: