Archive for April, 2007

iLaNG mOOd

dr smlm aku da bad mood..mn tak ye sampai2 uma aku trus tgk motor aku mmg tu pung rutin aku tiap kali balik dari kampong..tgk2 je side miror aku ilang lagi..kali yg ke4..hangin je rase ye..pastu pagi tadi ble start je enjin moto aku dpt dgr satu bunyi tak best..ghupa2nya plat moto aku da nyawa2 ikan nak tcabut..sape punye keja la kan????…budus tull!!!

hangin lagi ble adik aku spedo..kata nak anta keta aku smlm tp smpi la ni tak anta2 pung..

mmg aku ilang mood pagi ni…

Advertisements

Leave a Comment

kuRUs

smlm timbang berat badan..38kg..adessss nk menangis rase ye mase tu..apsal turun mdadak sgt berat badan aku..patut la adik aku kata, aku leh join fun club fatin af5..da kurus bangetttt..camne ni???????????????

Comments (3)

IzinKu PeRGi

                                            kaer11.jpg

                                          

    Kaer – Izinku Pergi
Sinaran mata
Cerita segalanya
Duka lara terpendam
Memori semalam

Tinggal segala cinta
Tiada kembalinya
Lama dikasih kita
Kau bawa bersama….

Mimpi indah mekar
Saat cinta bersemi
Sedetik asmara syurga
Selamanya….

(Korus)

Pergilah rinduku
Hilangkan dirimu
Tak sanggup menanggung
Derita dikalbuku

Pergilah sayangku
Bermula semula
Semangat cintaku
Membara kerana dia
Tiada niatku******

Tersemat dijiwa
Setia bersamanya
Cinta murni berdua
Beribu teguhnya

Mimpi indah mekar
Saat cinta bersemi
Sedetik asmara syurga
Selamanya….
(Ulang korus)

Pergilah sayangku
Bermula semula
Semangat cintaku
Membara kerana dia
Tiada niatku

Maafkan aku duhai kasih
Izinkan ku pergi

Comments (2)

aku yang lemah

last week (ari khamis) aku half day..ari jumaat aku cotiii..

semua ini kerana demam dan seangkatan dgnnya..

tahun ni rase ye da berkali2 aku demam..makin lembik+lemah la aku skrg ni 😦  ayah kata keja dlm aircond pastu tak reti nk beriadah cam dlu2 kala..fizal ajak jogging pung aku wat dono je..nettball da lame aku tinggalkan..pemalas ye aku skrg ni

pagi td igtkn nk cotiiii je lagi tp pk kn sure byk koje aku kat opis ni aku maii la gak..nape pagi tadi aku leh tlupa yg aku nk drive sndri gi opis..bmakna skrg aku semakin sengal sbb aku leh lupe pekara yg patut aku wat…tolongggggggggggg

Leave a Comment

my besday

happy besday..happy besday..happy besday

happy besday to me..ehehehheheh

arini genap usia aku 24 tahun..btambah lagi 1 angka..

masih muda remaja 🙂

p/s: sori pd sesiapa yg kol mlm td..akak tidoo awal ahakkksss

Comments (8)

mak,ayah n farha :)

arini ulang tahun perkahwinan mak dan ayah yg ke25 tahun 🙂 pepagi aku da wish..hope sgt umo diorg dipanjangkan,di beri kesihatan yg baik,dimurahkan rezeki dan perkahwinan diorg kekal smpi bile-bile..

+ hang minat sapa dlm af5 kali ni? (smbl senyum2)

= farha ihihihihihihihi 🙂

+ nape minat mamat tu?

= mata farha cantik la 🙂 uhuhuhuhuuh

+ gataiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Leave a Comment

angkara kucing

pagi ni aku still lembik,lemah longlai dan tak bermaya..

sbb?..kucing mati

smlm dlm kul 7 aku baru smpi umah..balik2 je osmet aku bagitau ade kucing mati bawah mesin basuh kat luar umah aku tu.aku klu bab kucing ni mmg aku lemah sket sbb dr kecik mmg aku takut ngan kucing..nk dijadikan citer aku ngan osmet tpaksa gak buang bangkai kucing tu sbb takut bau melarat ke dlm umah..ngan hidung bertutup,mata bertutup aku jadi tukang pegang plastik je..kucing tu punyelah besar..mmg tak larat nk menguruskan bangkai tu..bl da ditolak masuk dlm plastik hitam aku da nangis2..pastu ape lagi sesi muntah2 pung bmula..osmet aku pung sama takut ngan kucing..rase ye berpuluh kali gak aku muntah2 smpi anak tekak aku naik perit dan bengkak..

smpi skrg tbayang lagi muka kucing tu.. 😦

Leave a Comment

Older Posts »